O Viatrisu

VIATRIS VAM SE PREDSTAVLJA

Predstavljamo Vam Viatris, Pristup, Partnerstvo, Odgovornost rukovodilaca

VIATRIS osnažuje ljude u svim delovima sveta da žive zdravijim životom u svakoj životnoj fazi.

VIATRIS je nova američka farmaceutska kompanija posvećena pacijentima u obezbedjivanju lakšeg pristupa lekovima, razvoju inovativnih rešenja, unapredjenju održivih biznis modela i maksimalnom korišćenju svoje stručnosti u cilju poboljšanja ishoda lečenja pacijenata. Viatris je nastao 2020. spajanjem Mylana i Upjohna, Pfizer-ove divizije brendiranih proizvoda, kombinuje stručnost u nauci, proizvodnji i distribuciji kako bi pacijentima isporučio visokokvalitetne lekove kada i gde god im zatrebaju.

U Srbiji, Viatris nudi portfolio od 46 proizvoda, uključujući originale, generičke i slične biološke proizvode. Lekovi na recept i lekovi bez recepta pokrivaju širok spektar terapijskih područja. Posebno se ističu složeni lekovi, poput biosličnih (dijabetes, onkologija), antitrombotika i vakcina protiv gripa.

NAŠA MIISIJA

U Viatrisu ne vidimo zdravstvenu zaštitu onakvom kakva jeste, već onakvom kakva bi trebala da bude. Postupamo odlučno, i naše jedinstveno pozicioniranje osigurava stabilnost u svetu u kome se zdravstvene potrebe stalno menjaju.Viatris zna kako da ohrabri ljude u svim delovima sveta da žive zdravijim životom u svakoj životnoj fazi.

To postižemo kroz:

Predstavljamo Vam Viatris

PRISTUP

Pristup visokokvalitetnim lekovima i vakcinama, kao i novorazvijenim biosličnim preparatima za pacijente u svim životnim okruženjima širom sveta.

Pristup

ODGOVORNOST RUKOVODILACA

Poboljšanje zdravlja pacijenata kroz održivo korporativno upravljanje i inovativna rešenja.

Partnerstvo

PARTNERSTVO

Optimalno korišćenje naše stručnosti kako bismo ljudima omogućili pristup proizvodima i uslugama